Preguntas más frecuentes

Az Agroskill tulajdonos-ügyvezetője, Kis Pál 17 éve szenvedélyesen tesz azért, hogy a magyar gazdák megismerjék a legjobb és leghatékonyabb termelést elősegítő mezőgazdasági eszközöket. Amikor éppen nem egy új eszközt segít üzembe helyezni a földeken, folyamatosan új, forradalmi agrármegoldások után kutatva járja a világot.


Az Agroskill kínálatában négy, külföldön már régóta ismert és elismert gyártó található, amelyek újító szemléletű hozzáállásukkal alapjaiban tették hatékonyabbá a mezőgazdasági termelést, új kategóriákat teremtve. A holland Imants 130 éve működő üzem, amely kovácsműhelyként indulva ma már 60 éve fejleszt ásógépeket, méghozzá bármilyen talajpítus alapművelésére alkalmas, nagyteljesítményű kivitelben egyaránt. A mechanikus gyomirtás specialistája, az 50 éve működő Steketee gyártja a világ egyik legjobb robotkapáját, amely képes a kultúrnövényt a gyomnövénytől megkülönböztetni és körbekapálni. A szintén 50 éves múlttal büszkélkedő HOAF a vegyszermentes gyomirtás alacsony energiaigényű alternatíváját kínálja az infravörös-égős gázüzemű, termikus gyomégetőivel. Az Agroskill által képviselt negyedik gyártó az amerikai TL: 60 éve építenek hidraulikus öntözőgépeket, melyek működéséhez nincs szükség beépített elektromosvezetékekre. Így amellett, hogy ultra hosszú élettartamúak, megkímélik a tulajdonosokat az áramütésekből vagy a vezetéklopásból származó problémáktól, valamint képesek a menetelési sebesség beállításától független, folyamatos haladásra, mellyel egyenletes csapadékmennyiséget biztosítanak. (Tovább)

Olyan gyártók innovációiról beszélünk, amelyek évtizedek óta bizonyítják a mezőgazdaságban dolgozók számára, hogy van értelme forradalmian, előremutatóan gondolkodni, mert ez hoz előrelépést és komoly versenyelőnyt a termőföldeken. Kizárólag hosszú élettartamú, megbízhatóan működő, minimális fenntartási költségű gépeket forgalmazunk, amelyek nem okoznak többletműveletet, és mind kivitelükben, mind ergonómiájukban prémium minőséget képviselnek.

Tudjuk, hogy új útra lépni nagyobb kockázattal jár, mint a jól beváltat követni - éppen ezért ügyfeleinkek egyedülálló funkciógaranciát és tanácsadói támogatást biztosítunk, amellyel gyakorlatilag kockázatmentessé tesszük az eszközök kipróbálását és megvásárlását.